ZonWeide en ZonWijk

zonweide
zonwijk

U wilt zonnepanelen, maar uw dak is niet geschikt? Dan is ZonWeide misschien iets voor u. DEcAB gaat namelijk een project opzetten om zonnepanelen in het veld te plaatsen of op boerendaken. Een regionale energiecentrale van zonnepanelen.

Het idee is dat een grote groep mensen uit AltenaBiesbosch gaat investeren in zonnepanelen die geplaatst worden op een locatie langs de A27 of op grote daken, zoals van agrarische bedrijven. Iedere investeerder gaat met ZonWeide ongeveer evenveel stroom produceren als er thuis wordt geconsumeerd. De stroom die voor u op de weide of de daken wordt geproduceerd wordt, door de energieleverancier afgetrokken van uw eigen elektriciteitsnota. Het perceel om de panelen te plaatsen hebben we beschikbaar. Ook zijn we in gesprek met eigenaren van daken. Er moet nog veel worden uitgezocht, maar als u interesse hebt, dan kunt u zich hiervoor aanmelden met het digitale formulier onderaan de pagina. Hiermee wordt u supporter van uw eigen initiatief voor duurzame stroom. Aanmelden kan ook met het 'formulier aanmelding ZonWeide'. De procedure is uitgelegd in 'Beschrijving procedure ZonWeide'.

Wilt u op wijkniveau, bijvoorbeeld als straat, huizenblok of appartementencomplex zonne-energie gaan produceren? Misschien hebt u wel een groep mensen bij u in de buurt die mee willen doen. En een geschikte locatie voor de zonnepanelen. Bijvoorbeeld op het appartementencomplex waar u woont of een dak van een bedrijfspand in de buurt. Ook dat willen we met u gaan realiseren. Wij noemen dit ZonWijk. Het principe lijkt op ZonWeide, maar het is dichter bij huis en kleinschaliger. Het initiatief lig ook meer bij u dan bij DEcAB . Als u hier interesse in heeft, ga dan naar 'contact' en beschrijf uw idee. Wij nemen daarna contact met u op.

Algemene gegevens
Ik heb voorkeur voor
Ik heb interesse in een offerte voor deelname aan ZonWeide kWh stroom kWh stroom hoog tarief kWh stroom laag tarief
Betaling via
Lidmaatschap