Verduurzamen van eigen woningen

Bijna iedereen weet dat er allerlei mogelijkheden zijn om de woning energiezuiniger te maken, maar welke is nou het meest aantrekkelijk in uw situatie. Er zijn zoveel verschillende maatregelen, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie, dak- of vloerisolatie, plaatsen van dubbel glas. Welke materialen zijn nou het beste? Welke aanbieder is geschikt om de maatregelen voor een redelijk prijs uit te voeren? Allemaal redenen om niets te doen. Dat is jammer en onnodig: DEcAB adviseert bewoners van Altena graag over het verduurzamen van hun woning.

Als u maatregelen wil treffen, dan kan dat met behulp van geselecteerde bedrijven, tegen scherpe tarieven op een zeer professionele manier.

Wilt u advies met een persoonlijk gesprek, dan komt Maaike Wolfs bij u langs. Zij beoordeelt uw woning en u gezinssituatie. Samen met u geeft ze aan welke maatregelen u kunt treffen. Is de keuze gemaakt? Dan kunnen we u weer verder helpen met de keuze van de aannemer. Een adviesgesprek is beschikbaar € 100 voor leden van DEcAB. U kunt voor € 12,50 lid worden en zo gebruik maken van deze service.

Interesse? stuur en mail naar info@decab.org.