Lid worden

Word nu lid!

DEcAB is blij met ieder nieuw lid. Omdat we samen met de mensen van Altena echte groene energie in Altena willen opwekken. En met hoe meer mensen we dat doen, hoe groter de opbrengst. Van onze energie-oogst, van de financiële opbrengst en de milieuwinst.
En ‘zelf doen’, daar houden wij van.

Als lid van DEcAB kunt u gebruik maken van de acties van DEcAB. Als u dat wilt komen wij bij u langs voor een energiebesparingsadvies op maat, en wij houden u sowieso op de hoogte van alle ontwikkelingen.

DEcAB is een coöperatie. Dus kunt u als lid in de ledenvergaderingen meedenken en beslissen over de activiteiten van de coöperatie. Natuurlijk kunt u ook een actieve bijdrage leveren bij het uitvoeren van projecten. Vermeld dat dan ook bij uw aanmelding. Er is veel te doen!

Lidmaatschap

Particulier en zakelijk

Voor €12,50 per jaar bent u lid. Lidmaatschap is mogelijk voor bewoners van Altena (de huidige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem) of voor bedrijven en organisaties met een vestiging in Altena.

U kunt zich onderaan de pagina aanmelden, of door het aanmeldingsformulier te printen en op te sturen.

Donateurs en sponsors

Initiatieven en de coöperatie steunen? Ook donateurs zijn welkom! Met een bijdrage van €5,- per jaar blijft u op de hoogte van de activiteiten. U heeft dan geen stemrecht.

Ook als bedrijf of organisatie kunt u de coöperatie één of meerdere jaren sponsoren. Als u dat op prijs stelt, dan vermelden we uw bedrijf als sponsor op deze site.

U kunt zich onderaan deze pagina aanmelden via de invulmodule, of door het aanmeldingsformulier te printen en op te sturen.

Uw lidmaatschapsbijdrage

Wij verzoeken u vriendelijk om uw lidmaatschapsbedrag tegelijk met de inschrijving over te maken.

Bankrekeningnummer: NL67 TRIO 0254 8507 15 ten name van DEcAB,

onder vermelding van uw naam, woonplaats en lid, donateur of sponsor.

U kunt ook een doorlopende machtiging afgeven voor een automatische incasso van uw contributie. Vul dan het onderstaande formulier in en stuur dat met uw aanmelding voor lidmaatschap mee.

Digitaal aanmeldingsformulier:

Algemene gegevens
Donateur
Sponsor eenmalige
Sponsor jaarlijks
Betaling via